SzűkítésMinden Címke 302

Állománygyűlés a Rendészettudományi Karon

    • allomanygyules 0607 p6074748
    • allomanygyules 0607 p6074760
    • allomanygyules 0607 p6074757
  • Előző
  • Következő

Június 7-én állománygyűlésen vettek részt a Rendészettudományi Kar (RTK) hivatásos és nyugállományú munkatársai. A rendezvényen részt vevők tájékoztatást kaptak az őket érintő aktualitásokról.

Dr. habil. Boda József nyá. nb. vezérőrnagy, az RTK dékánja a következő hónapok feladatait vette sorra. A többi között tájékoztatta a jelenlévőket a diplomaosztó és a tisztavató ünnepségek előkészületeiről, továbbá a Rendészettudományi Kar költözésének ütemezéséről, valamint – már a következő tanévről szólva – érintette a nyár végén bevonuló elsőéves hallgatók alapkiképzéséhez kapcsolódó teendőket is.

A Belügyminisztérium továbbképzési rendszeréről tartott előadást Krauzer Ernő c. r. ezredes, főosztályvezető-helyettes, aki elmondta: elsősorban a speciális kompetenciafejlesztő tréningek keresettek az állomány körében. Hozzátette: örömmel fogadnak minden javaslatot újabb belső képzések indítására.

A teljesítményértékelési rendszer kialakításával, illetve működtetésével kapcsolatos feladatokról dr. Frigyer László r. őrnagy számolt be. Dr. Simon Attila r. ezredes, intézetvezető a Rendőrség szervezetét érintő változásokat és aktualitásokat foglalta össze. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezeti híreiről dr. Szabó Andrea PhD püőr. ezredes, tanszékvezető adott tájékoztatást.