SzűkítésMinden Címke 294

Robotzsaru bűnügyi mentorképzésen az RTK oktatói

    • mentor rzs img1
    • mentor rzs img3
  • Előző
  • Következő

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának érintett oktatói állománya külön meghívást kapott az ORFK Bűnügyi Főigazgatóság Bűnügyi Elemző-értékelő Főosztálya által szervezett, az ORFK Rendőrségi Igazgatási Központ Auditóriumában 2017. szeptember 6-án  megrendezett Robotzsaru bűnügyi mentorképzésre.

Karunkat Sánta Györgyné Huba Judit, a Rendészeti Kiképzési és Nevelési Intézet Intézkedéstaktikai és Informatikai Csoportjának mesteroktatója, valamint a Kriminalisztikai Intézet oktatói, dr. Mátyás Szabolcs PhD r. őrnagy, adjunktus, dr. Frigyer László r. őrnagy, tanársegéd és Rucska András r. őrnagy, tanár képviselte.

A részvétel elsődleges célja az volt, hogy az oktatók – a hallgatók minél magasabb szintű képzése érdekében – megismerkedjenek a  Robotzsaru rendszer bűnügyi moduljának újdonságaival, illetőleg a rendszerhasználat során felmerült aktuális problémákkal és azok megoldásával. A képzés jó alkalom volt továbbá az ORFK-val kialakított szakmai kapcsolatok fenntartására és fejlesztésére is.