Szolgáltatásaink

Gyűjtőkör

Könyvtárunk nyilvános, felsőoktatási rendvédelmi szakkönyvtár. Az állománygyarapítás során az oktatáshoz kapcsolódó szakirodalom beszerzésére törekszünk, amely főként a jogtudomány, rendvédelem, igazságszolgáltatás, szociológia, pszichológia, pedagógia, vezetéstudomány és katasztrófavédelem irodalmát foglalja magában.
 

Könyvkölcsönzés

Közel 45.000 dokumentum várja olvasóinkat, melynek jelentős része kölcsönözhető.
 

Helyben használható dokumentumok

Kézikönyvek, dokumentumok, lexikonok, enciklopédiák, szakdolgozatok, magyar és idegen nyelvű folyóiratok segítik a kutatást.
 

Könyvtárközi kölcsönzés

A gyűjteményünkből hiányzó könyvek és egyéb dokumentumok könyvtárközi kölcsönzés útján válnak elérhetővé. Igény esetén mi is rendelkezésre bocsátjuk állományunkat más könyvtárak számára. (Külsős olvasóinknak is ezt a megoldást javasoljuk állományunk kölcsönzéséhez.)
 

Egyéb szolgáltatásaink

Látogatóink hat, internet hozzáféréssel is ellátott hallgatói gépet használhatnak az olvasótermünkben. További szolgáltatásként - az olvasók egyéni igényeihez igazodva -irodalomkutatást és témafigyelést is végzünk.

Az élet szinte minden területe gyors és naprakész ismereteket kíván. Könyvtárunkban ehhez igyekszünk segítséget nyújtani kedves olvasóinknak.