Állománygyűlés a Rendészettudományi Karon

Aktuális szervezeti információk és a Rendészettudományi Kar (RTK) idei fő eseményei is szerepeltek a január 30-ai állománygyűlés témái között. A rendszeresen megtartott eseményre az RTK speciális oktatási épületében került sor.

Dr. habil. Boda József nyá. nb. vezérőrnagy, az RTK dékánja megköszönte a jelenlévőknek, hogy mind az új objektumba való beköltözés, mind az ezzel egybeeső tanévkezdés a munkatársak pozitív hozzáállásának köszönhetően gördülékenyen zajlott le. Hozzátette, hogy a rendvédelmi szervek vezetőinek figyelme arra sarkallja az itt dolgozókat, hogy mind szakmai, mind pedig tudományos teljesítményükkel megfeleljenek az elvárásoknak.

A rendőrséget érintő szervezeti, személyi aktualitásokról dr. Simon Attila r. ezredes, a Rendészeti Kiképzési és Nevelési Intézet vezetője beszélt. A Nemzeti Adó- és Vámhivatalt érintő szervezeti változásokról dr. Szabó Andrea PhD pénzügyőr ezredes, a Vám- és Pénzügyőri Tanszék vezetője, míg a Büntetés-végrehajtási Szervezet aktuális változásairól Bönde Zsolt bv. alezredes tájékoztatta a munkatársakat. Dr. Frigyer László r. őrnagy az aktuális jogszabályváltozások közül ismertette a legfontosabbakat.

Fotó: Bodó Pál


Címkék: hírek 2018