Edzőtábort tartott az NKE SE tonfa szakosztálya

Huszonegyedik alkalommal tartott edzőtábort, ezúttal a Ludovika Campuson az NKE SE tonfa szakosztálya. A többnapos eseményen mintegy hetven sportoló vett részt hazánkból és a határon túlról.

Az NKE tonfásai mellett érkeztek résztvevők Budapestről, Győrből, Derecskéről és Székelyhídról. Az eseményen részt vettek a kisújszállási középiskola rendészeti szakos diákjai, valamint az NKE HHK hallgatói is. Az edzőtábor erőnléti edzéssel és futással kezdődött, majd a tisztjelöltek, valamint a hivatásos állományúak pisztoly lövészeten vettek részt, míg a többiek technikai edzésen gyakorolhattak az RTK harcművészeti termében. A programban ütések és rúgások gyakorlása is szerepelt, majd a thai boksz elemek mellett a késes önvédelem rejtelmeibe is betekintést nyerhettek a résztvevők, akik számára vízi edzést is tartottak a Ludovika Aréna uszodájában. Emellett Hankovszki Csaba és Kollár János öt danos mesterek irányításával a kyokushin karate technikai elemeit is elsajátíthatták a sportolók.

A tábor egyben jótékonysági esemény is volt, mivel a résztvevők támogatták Böjte Csaba ferences rendi szerzetes karitatív munkáját.