NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Szakkollégiumi szemeszterzáró szakestély

A Szent György Szakkollégiumunk tagjait és vezetőit is meghívta Sándor Klára az NKE Szakkollégiumi Együttműködés Fórumának Elnöke, a Vívóterembe, az NKE szakkollégiumainak szervezett Szakkollégiumi Szemeszterzáró Szakestre. 

A hagyományteremtő jelleggel szervezett rendezvény kötetlen hangulatú beszélgetései lehetőséget teremtettek az egyetem, különböző karain tanuló hallgatóknak személyes kapcsolataik ápolására, újabbak kiépítésére. A szakest a meghívott oktatók részére is kiváló alkalmat jelentett közelebbről megismerni egymás szakkollégiumi tevékenységét. Meg is állapították, hogy nagyobb együttműködésre lenne szükség, hisz számtalan átfedés van az általuk képviselt tudományterületek között.

Az NKE Szent György Szakkollégiumot a rendezvényen Frigyer László r. őrnagy jogi igazgató, Sipos Máté Levente hallgatói igazgató, Zrínyi Kata hallgatói igazgatóhelyettes, valamint Szász Izabella, Papp Zsuzsa, Üres-Farkas Fatime, Szekér Anna, Papp Márk, Szaktor Roland, Balogh Imre Kristóf, Balog Botond hallgatói tagok képviselték.

Szöveg: Frigyer László, Deák József

Fotó: Bodó Pál