NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Közbiztonsági Tanszékünk köszönő-taps kezdeményezése a Közlekedési Kultúra Napjához

Honlapunk április 30-ai híradása Közlekedési Kultúra Napjának rendezvényei karunk Közbiztonsági Tanszéke kezdeményezésére egy új formabontó köszönő-taps programmal egészülnek ki.

Mint arról hírt adtunk a Közlekedési Kultúra Napjára a járványügyi veszélyhelyzet miatt a Közlekedéstudományi Egyesület (KTE), mint eseménykoordinátor és partnerszervezetei – az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával – a hagyományos rendezvényekre jellemző személyes megjelenést nélkülöző eseménysorozatot szerveznek.

Karunk Közbiztonsági Tanszéke kapcsolódva ezekhez, egyedi kezdeményezéssel élt; május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján tapssal fejezzük ki köszönetünket a közlekedési rendszert – ilyen veszélyekkel terhes körülmények között is – működtető dolgozóknak, buszvezetőknek, villamosvezetőknek, mozdonyvezetőknek, fuvarozóknak, forgalomtechnikusoknak, és mindenkinek, akinek munkája nélkül életünk megbénulhatott volna.

E kezdeményezéshez a magyar rendőrség is csatlakozott a Közlekedéstudományi Egyesület pedig befogadta központi programjai közé.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján csatlakozzon a kezdeményezéshez, és a közösségi közlekedés végállomásain, megállóhelyein – utastársainkat is bevonva – tapssal fejezzük ki köszönetüket a közlekedési rendszer működésért dolgozó honfitársainknak.

Szöveg: Major Róbert, Deák József

Kép: Hungrail.hu