NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Hikvision támogatás tanszékünknek

A világ vezető videotechnikai gyártója, a több mint 34 000 alkalmazottat foglalkoztató kínai Hikvision vállalat is támogatja karunk Magánbiztonsági és Önkormányzati Rendészeti Tanszékét.

A Hikvision 16 000 kutató-fejlesztő mérnöke ma már a különféle videotechnikai eszközökön túl, biztonságtechnikai és okos otthon megoldásokat is fejleszt. A vállalat magyarországi képviselete, felajánlotta új fejlesztésű videotechnikai eszközeit oktatási célokra, az NKE RTK Magánbiztonsági és Önkormányzati Rendészeti Tanszékének. E termékek a tanszék szaktantermében fognak üzemelni. Segítségükkel a tanszék képzéséről kikerülő biztonsági vezetők a különféle fejlett video analitikai alkalmazásokat megismerve, későbbi munkájuk során intelligens őrzés-védelemi megoldások kialakításával is tudják segíteni a humánerő munkáját. A tanszék 30 partnercégének folyamatos támogatása és a Hikvision által most felajánlott eszközök nagymértékben segítik hallgatóink gyakorlatorientált képzését.

Ezúton mondunk köszönetet a támogatásért a Hikvision vállalatnak, Jun Xu Conutry managernek és Nagy Péter Key account managernek, illetve az elkészült fotóért a marketinget képviselő Hajnal Erzsébetnek.

Szöveg: Tóth Attila, Deák József

Fotó: Hajnal Erzsébet