NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Választás a Szent György Szakkollégiumban

Ismét egy élményekben gazdag félévtől búcsúzhattak a Szent György Szakkollégium tagjai, akik idén is a szorgalmi időszak utolsó hetében tartották meg a záró Szakkollégiumi Gyűlésüket. Különleges alkalom volt, ugyanis ezen a gyűlésen választották újra a Szakkollégium hallgatói vezetőségét.

A következő félévtől a hallgatói vezetőség személyi összetétele a következők szerint módosul: Szekér Anna hallgatói igazgató helyét Nagy Bendegúz, Adamik Zsolt Leon hallgatói igazgatóhelyettes helyét Ardelean Inez, Farkas Dániel hallgatói igazgatóhelyettes helyét Dick Csongor, Tömöri László János Személyügyi Bizottság vezető helyét Csikós Réka, Dick Csongor Programszervező Bizottság vezető helyét Radó Anett, Dudás Ferenc, Gazdasági és Pályázati Bizottság vezető helyét pedig Tadijanov Leon veszi át, míg Zsilák Balázs Zoltán a következő időszakban is a Kommunikációs Bizottság vezetőjeként fog dolgozni.

A gyűlés zárásaként a Szakkollégium tagjai megköszönték a búcsúzó vezetőség szorgalmas munkáját és sikerekben gazdag évet kívántak az új vezetőségi tagoknak!


Szöveg: Szent György Szakkollégium Kommunikációs Bizottság, Horgos Lívia, Nagy-Tóth Nikolett Ágnes

Fotó: Bodó Pál