NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Szép sikereket értek el az RTK versenyzői a 39. Vivicittá futófesztiválon

A szervező Budapest Sportiroda vasárnapi sporteseményén, a Telekom Vivicittá futófesztiválon 12 távon összesen 23569 futó versenyzett. A félmaratonon egyéniben, párosban vagy trióban teljesítették a résztvevők a Budapest legimpozánsabb és világörökségi részein kanyargó viadalt. A 21 kilométeres távon közel 9000 amatőr és profi futó állt rajthoz a gyönyörű, napsütéses futóidőben, a cél és maga a rajt is a Margitszigeten volt.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói és oktatói is részt vettek az eseményen, a Szolgálati Agarak és Agár Lányok csapata folytatta az évek óta tartó magas színvonalú szereplését. A fiúk félmaraton trióban I., III. és V. helyezést értek el. A lányok a félmaraton trióban II. helyen értek célba. 

Igazán tartalmas és eredményes volt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallagatói és oktatói számára a hétvége, hiszen éremesőben és előkelő helyezésekben gazdag napokat zártak.
 
Soha rosszabb versenyeket nem kívánnak maguknak a résztvevők – hangsúlyozta Hajnal Kornél r. alezredes, az RTK mesteroktatója.


Szöveg: Hajnal Kornél, Nagy-Tóth Nikolett Ágnes

Fotó: Pásztor Attila