NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Hallgatói parkolás

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Campus Főigazgatójának 2/2022. számú utasítása rendelkezik a Ludovika Egyetemi Campuson történő hallgatói parkolásról.

 

Az utasítás személyi hatálya kiterjed a Nemzeti Közszolgálati Egyetem aktív jogviszonnyal rendelkező nappali és levelező munkarendű, valamint a doktori képzésben résztvevő azon hallgatóira, akik az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, illetve a Doktorandusz Önkormányzat által – a saját honlapjukon – kiírt pályázat alapján személygépjárművel történő parkolóhasználati jogosultságot szereztek a Ludovika Egyetemi Campus területén.

 

A jogosultságot szerzett nappali munkarendű hallgatók számára a Ludovika Huszár Lovarda melletti parkolóban 30 parkolóhely (amelyből 2 mozgássérültek részére kialakított hely) vehető igénybe minden héten hétfő reggel 6:00 órától csütörtök 22:00 óráig:

-      a Rendészettudományi Kar hallgatói számára 11 férőhely,

-      a doktori képzésben résztvevők számára 2 férőhely.

 

A jogosultságot szerzett levelező munkarendű hallgatók számára a Ludovika Huszár Lovarda melletti parkolóban 30 parkolóhely (amelyből 2 mozgássérültek részére kialakított hely) vehető igénybe minden héten péntek reggel 6:00 órától szombat 22:00 óráig:

-      a doktori képzésben résztvevők számára 3 férőhely.

Az RTK aktív jogviszonnyal rendelkező levelező munkarendű hallgatói számára az Orczy úti Kollégium parkolójában vehető igénybe 25 parkolóhely a képzésük időtartama alatt (minden héten hétfő reggel 6:00 órától szombat 22:00 óráig).

 

Belépőkártyához tartozó parkolóhasználati jogosultságot az a hallgató igényelheti a campus főigazgatótól – a Service Desk portálon keresztül –, akinek a pályázatát az EHÖK, illetve a DÖK rangsorolta és határozatával engedélyezte a parkolóhely igénybevételét.

 

A 2/2022. számú Campus Főigazgatói utasítás teljes terjedelmében ide kattintva érhető el.