NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

36. OTDK - Köszöntő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekció weboldalán. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara számára óriási megtiszteltetés, hogy 2023 áprilisában méltó házigazdája lehet a nagymúltú és magas színvonalú konferenciának.
 
A Kar egyik legfontosabb küldetése, hogy folyamatosan támogassa a hallgatók tudományos és szakmai fejlődését, ugyanakkor inspirálja őket az egyetemen szervezett tudományos diákkörökben és a kari tudományos diákköri konferenciákon való aktív részvételre. A 2023 április 18. és 20. között megtartandó országos verseny kiváló lehetőség arra, hogy az arra érdemes hallgatók tudományos és szakmai ismereteiket kibontakoztassák, tudásukat megmérettessék.
 
Bízunk abban, hogy a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Had- és Rendészettudományi Szekció szervezőiként egy olyan platformot biztosíthatunk, amely a pályakezdő és a már hivatásukat gyakorló hallgatók számára egy életre szóló tapasztalatot nyújt a szakmai és tudományos előrehaladásuk útján.
 
Sikerekben gazdag, hasznos és egyben kellemes időtöltést kívánunk a konferencia minden résztvevőjének!
 
Dr. Kovács Gábor r. vezérőrnagy
rendőrségi főtanácsos,
egyetemi tanár,
a Rendészettudományi Kar dékánja