NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Végső búcsú

Ferencsik Raymond Levente r. ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese a Közbiztonsági tanszék óraadó külsős oktatója és rendszeres záróvizsga bizottsági elnöke hosszan tartó betegség következtében elhunyt.

A hosszan tartó, méltósággal viselt betegség következtében 2019. július 21-én elhunyt rendőr ezredest, római katolikus szertartás szerint, katonai tiszteletadás mellett július 29-én kísérték utolsó útjára a Romhányi Köztemetőben. A gyászszertartáson a testület nevében – dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány jelenlétében – dr. Nagy László rendőr dandártábornok, Nógrád megye rendőrfőkapitánya búcsúzott.  A temetésen főhajtással tisztelegtek az elhunyt emléke előtt egykori elöljárói és kollégái, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, valamint a társszervek vezetői, rokonok és barátok. 

Ferencsik Raymond r. ezredes a Közbiztonsági tanszék óraadó külsős oktatójaként és rendszeres záróvizsga bizottsági elnökként támogatta a tisztképzést, és nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy végzett hallgatóink a gyakorlati életben maradéktalanul el tudják látni feladataikat.

Szöveg: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/vegso-bucsu-5#2, Major Róbert, Deák József

Fotó: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/vegso-bucsu-5#2


Címkék: hírek gyász 2019