NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Már lehet pályázni a Publikációs Nívódíjra

Akár 600 ezer forintot is nyerhet az, aki indul a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora által meghirdetett Publikációs Nívódíj pályázaton. A munkákat október 31-ig várják.

A Publikációs Nívódíj pályázaton minden olyan egyetemi polgár indulhat, aki oktatási, kutatási, vagy adminisztratív munkakörben, foglalkoztatási jogviszonyban áll a NKE-vel. Az egyik legfontosabb információ, hogy nem kell új cikket írni, hiszen pályázni csak olyan, már létező (elektronikusan vagy hagyományos formában elérhető) művel lehet, amely 2018. október 15. után jelent meg.

A ,,Publikációs Projektek Támogatása” (PPT) fejlesztési program keretében meghirdetett Publikációs Nívódíj pályázatot öt kategóriában hirdették meg, ezek:

1. folyóirat cikk,

2. szakkönyv, monográfia, kézikönyv,

3. könyvrészlet

4. konferencia-közlemény

5. tankönyv, jegyzet.

A Nívódíj díjazása nyertes pályaművenként egyszeri bruttó 600 ezer forint, melynek megosztása szerzőnként, a szerzőség százalékos megosztását bizonyító nyilatkozat alapján történik.

A pályázatnak tartalmaznia kell az adott publikáció elérhetőségének adatait, több szerző esetén a szerzőség százalékos megoszlását, és egy nyilatkozatot arról, hogy a pályamű részesült-e már pályázati támogatásban.

A pályázat elektronikus és papír alapú benyújtásának határideje október 31., 14 óra. Az elbírálás november 10-ig megtörténik. A pályázatokat a Kiadói Bizottság által felkért szakértők bírálják el, a döntést az NKE Rektora hozza meg.

A megjelent publikációt, azaz a pályaművet zárt borítékban a Tudományos Ügyek Irodában lehet leadni, illetve elektronikusan is el kell küldeni a zan.krisztina@uni-nke.hu e-mail címre.

További információ ITT.  

 

Szöveg: Tasi Tibor

Fotó: Szilágyi Dénes