NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Új vezetőket választottak a Szent György Szakkollégium élére

Megtartotta a félév utolsó szakkollégiumi gyűlését a Szent György Szakkollégium, melyen többek között megszavazták a következő félévtől a Szakkollégium vezetőit.  Az eseményen részt vett Blaskó Béla ny. r. vezérőrnagy, professor emeritus, a Szakkollégium elnöke is.

Gárdonyi Gergely r. ezredes leköszönő igazgatót – a hallgatók titkos szavazatai alapján – Horgos Lívia adjunktus, a Szent György Szakkollégium korábbi igazgatóhelyettese követi az igazgatói székben.

Az így megüresedett igazgatóhelyettesi pozícióba Bogotyán Róbert Lajos bv. ezredes, a Büntetés-végrehajtási Szakmai Műhely vezetője lépett. Megválasztották az új hallgatói tisztségviselőket is.

Az új hallgatói igazgató Ardelean Inez r. tisztjelölt lett, aki Nagy Bendegúz r. tisztjelöltet követi pozíciójában.

A hallgatói igazgatót segítő igazgatóhelyettesek a következő félévtől Radó Anett r. tisztjelölt és Dick Csongor r. őrmester lesznek.

A Programszervező Bizottság élére – Radó Anett r. tisztjelöltet követve – Gombos Lili r. tisztjelölt áll.

A Gazdasági és Pályázati Bizottságot a tavaszi félévtől – Tadijanov Leon r. tisztjelölt után – Örlős Sándor r. tisztjelölt vezeti.

A Kommunikációs Bizottság vezetői pozícióját változatlanul Zsilák Balázs Zoltán r. tisztjelölt tölti be.

A gyűlés zárásaként a tagok köszönetüket fejezték ki a korábbi vezetők odaadó munkájáért, egyúttal sikerekben gazdag félévet kívántak az új, illetve a maradó vezetőknek!


Szöveg: Zsilák Balázs Zoltán, Horgos Lívia, Nagy-Tóth Nikolett Ágnes

Fotó: Bodó Pál