NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR

Sportolás a jótékonyság jegyében

A társadalmi felelősségvállalás kiemelt jelentőségét jól tükrözi a Rendészettudományi Kar és a ZoNa Alapítvány közötti együttműködési megállapodás. A kar és az alapítvány számára is fontos a közösségépítés, valamint a hivatásosok félárván, árván maradt gyermekeiről való gondoskodás. A ZoNa csapata a június 7-én, Győrben megrendezett kézilabda gálájára kért segítséget karunk hallgatóitól, akik örömmel vállalták a szereplést.

A hat főből álló sporttagozat egy funkcionális kettlebell bemutatóval kápráztatta el a részt vevő vendégeket és sportolókat, ezzel nem csupán emelve a jótékonysági esemény színvonalát, hanem népszerűsítve az RTK sport iránti szeretetét is. 

Az RTK büszke hallgatóira, akik hozzájárultak a rendezvény sikeréhez, és sok sikert kívánunk az Alapítvány elkötelezett munkájához, melyben továbbra is számíthatnak ránk.

A sportcsapat tagjai: Czuczu Cintia, Albert Edit, Vida-Szűcs Renáta, Matulay Dániel, Kohári Dávid és Békési Ádám r. tisztjelöltek, a felkészítő Kovács Richárd r. százados volt.


Szöveg: D. Tóth Norbert, Nagy-Tóth Nikolett Ágnes

Fotó: D. Tóth Norbert