Fizikai felvételi előkészítő tanfolyam

Fizikai felvételi előkészítő tanfolyamot szervez az NKE az NKE SE közreműködésével. Az előkészítő célja, hogy segítse a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára jelentkezők sikeres felkészülését a fizikai alkalmassági vizsgálatokra. Tapasztalataink szerint a felvételizők 30-40 százaléka nem tudja teljesíteni az alkalmassági szinteket. A sikertelenség elsődleges oka a szakszerűtlen felkészülés. A hatékony végrehajtás érdekében tanfolyamot szervezünk, melynek programja és követelményei megegyeznek a fizikai alkalmassági vizsga követelményeivel.

Az egynapos előkészítő időpontja, programja, költsége

Időpontja: 2021. március 6. szombat 09.00-16.00 óra között
Programja: A felvételi feladatok bemutatása, ismertetése. Aktuális állapot felmérése, egyéni elbeszélgetés, személyre szabott edzésterv készítése.
Felszerelés: rövidnadrág, póló, melegítő, futócipő, teremcipő
Költsége: 15.000,- Ft/fő

Az előkészítő helyszíne

Ludovika Aréna - 1089 Budapest, Diószeghy Sámuel utca 23.
Részvételi díj befizetése: 2021. március 6-án 08:30 órakor a helyszínen
Jelentkezési határidő: 2021. február 28.
Jelentkezés módja: A jelentkezéseket névvel, telefonszámmal kérjük a baricz.eniko@uni-nke.hu e-mail címre elektronikus formában eljuttatni. A jelentkezések elfogadását az Ön által megadott e-mail címen visszajelezzük. További információk a fizikai előkészítő tanfolyammal kapcsolatosan a 06-1-432-9000/19-370 telefonszámon.