A Szent György Szakkollégium már a záróvizsgára készíti tagjait

Online záróvizsga felkészítő workshop-ot szervezett karunk Szent György Szakkollégiuma, végzős hallgatói minél jobb záróvizsga eredményei érdekében. A rendezvény keretében Blaskó Béla ny. r. vezérőrnagy példákkal is színesítve osztotta meg több évtizedes, büntetőjogi záróvizsgákkal kapcsolatos tapasztalatait és a vizsgák abszolválásához elengedhetetlen legalapvetőbb ismereteket.

A rendezvényen meghívottként részt vett Gyaraki Réka r. őrnagy a Kiber Szakmai Műhely vezetője, Mátyás Szabolcs r. őrnagy a Kriminalisztikai Szakmai Műhely vezetője és Horgos Lívia adjunktus a Büntető-eljárásjogi Tanszék oktatója, akik további hasznos gondolatokkal egészítették ki az elhangzottakat.

A workshop szervezője és levezető elnöke Frigyer László r. őrnagy a szakkollégium jogi igazgatója volt, aki szintén ismertette saját empirikus tapasztalatait útmutatásokkal kiegészítve. A rendezvény hallgatói ihletője pedig Dobó Judit r. tisztjelölt volt.

A visszajelzések és a végzősök által feltett sok, a workshop folytatására is irányuló kérdés alapján érdemes volt megszervezni a rendezvényt.

Szöveg: Frigyer László, Deák József

Fotó: Szent György Szakkollégium