Oktató pedagógusaink országos elismerése

Pedagógusnap alkalmából a Rendészettudományi Kar több oktatója is elismerésben részesült az ORFK pedagógusnapi ünnepségén.

Sánta Györgyné Huba Judit, karunk Rendészeti Kiképzési és Nevelési Intézete Intézkedéstaktikai és Informatikai Csoportjának oktatója miniszteri tárgyjutalmat vehetett át. A tanárnő 1993-ban, még a jogelőd Rendőrtiszti Főiskolán kezdte meg kari pályafutását, pedagógiai – informatikai tanári végzettséggel rendelkezik. Munkáját azóta is nagyfokú precizitás, elkötelezettség és segítőkészség jellemzi. Szakmai tudásának, emberségének köszönhetően a hallgatók körében is rendkívüli népszerűségre tett szert az évek során. Ezt jól tükrözi az oktatók hallgatói véleményezésében évek óta kiérdemelt kiváló minősítése. Jelentős szerepe volt a Robotzsaru tantárgy oktatás megszervezésében és továbbfejlesztésében is.

Fekete Márta karunk Rendészeti Magatartástudományi Tanszékének oktatója, szintén elismerésben részesült. Munkája során kiemelt figyelmet fordít a hallgatók kommunikációjának fejlesztésére, a tantárgyaink megújítására, valamint szerepet vállal több rendészetet érintő projektben. Hivatása mellett elkötelezett, a hallgatókra odafigyelő, az egyetemen kívüli gyakorlati szakemberekkel is rendszeres kapcsolatot tartva, komoly szerepet tölt be a hallgatók képzésében, támogatásában. 

Szöveg: Szilágyi Emese, Deák József

Kép: ORFK