Polgári nemzetbiztonsági mesterképzési szak

Tisztelt Jelentkező!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar polgári nemzetbiztonsági mesterképzési szakja esetében a korábban meghirdetett felvételi beszélgetés helyett elektronikus úton megküldött motivációs levéllel lehet a felvételi pontokat megszerezni.

Ennek részleteiről a szakra jelentkezőket – a jelentkezés során megadott e-mail címükön keresztül – a Felvételi Bizottság kiértesíti. Amennyiben Ön a szakra jelentkezett, és 2020. május 15-ig nem kapott az eljárásról tájékoztató e-mailt, kérjük elektronikus formában jelezze a pnbtsz@uni-nke.hu címen, vagy az RTK Tanulmányi Osztályának.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy

A polgári nemzetbiztonsági mesterképzési szakra a szak Képzési és Kimeneti Követelményeiben (KKK) meghatározott, korábbi tanulmányok birtokában lehet jelentkezni. A KKK határozza meg, hogy mely szakokon szerzett főiskolai végzettség, vagy BA, BSc fokozat birtokában lehet a mesterszakra teljes kreditérték beszámításával jelentkezni. Ezekben az esetekben előzetes kreditelismerési eljárást nem kell kérni.

Aki nem teljes kreditérték beszámítással figyelembe vehető oklevéllel rendelkezik, annak legkésőbb 2020. május 6-ig előzetes kreditelismerési eljárást kell kérnie, lásd: https://rtk.uni-nke.hu/oktatas/felveteli/mesterkepzes/elozetes-kreditelismeresi-eljaras (a nyomtatványok az adott oldalon megtalálhatóak.)

A kérelmet legkésőbb 2020. május 6-ig kell a kért mellékletekkel együtt elektronikus formában kell a molnar.szilvia@uni-nke.hu, vagy a pnbtsz@uni-nke.hu e-mail címre megküldeni. Az eddig papír alapon a Rendészettudományi Kar Tanulmányi Osztályán már leadott anyagokat nem kell elektronikus formában újra küldeni.